• +47 32 72 70 00

  • office@buytec.no

Referanser

Som første norske fotballklubb valgte vi å starte et samarbeid med Buytec om billettsystem fra Toptix og adgangskontrollsystem fra Fortress i 2005. Det var sesongen vi åpnet Color Line Stadion.
Vi har gjennom disse årene vært veldig fornøyd med systemenes funksjonalitet, stabilitet og brukervennlighet. Supporten fra Buytec sin side har også vært utmerket.
Vi ser frem til fortsatt utvikling av dagens systemer sammen med Buytec i årene som kommer.

Ann KristinAalesund FK

Buytec er definitivt den beste leverandøren vi i FK Haugesund har jobbet med når det gjelder support og løsninger av billettsystem og adgangskontrollsystem. Vi har fått flere løsninger på stadion som er over all forventning og som er tilpasset vårt behov. I en stadig utvikling av kundenes behov er Buytec alltid et steg foran. Jeg er veldig fornøyd med Buytec og kan anbefale dem som leverandør.

ThereseFK Haugesund

Hødd Fotball har brukt SRO billettsystem og BuyTec sesongen 2015. Systemet handterer både sesongkort- og billettsal svært godt, både ved kjøp gjennom nett og på billettkontor kampdag. Systemet er enkelt og bruke og har gode rapportar som gir godt grunnlag for kontroll. Brukarstøtte og support gjennom BuyTec er optimalt, vi får rask svar og ev problem vert løyst innan kort tid.

Kari MetteIL Hødd

Kristiansund Ballklubb ønsket å finne en partner som kunne levere smarte og gode løsninger innen arrangement systemer som omfattet blant annet nettbasert billettsalg, levering av sesongkort, adgangskontroll m.m. Samtidig er vi en klubb i stadig utvikling og som ønsker å gjøre bedre arrangementer i fremtiden.

Dette samarbeidet fant vi hos BUYTEC AS som er en stor leverandør av komplette arrangement systemer. Vår erfaring så langt er meget positiv. De har levert i henhold til våre ønsker, systemene har fungert godt og firmaet er meget kundevennlige.
Responstiden på eventuelle spørsmål eller endringer vi måtte ha er også meget bra.

FrankKristiansund BK

I en fotballklubb er det utrolig hektisk, og det er ofte at ting kommer svært brått på. BUYTEC er svært behjelpelige med alle typer spørsmål og utfordringer som måtte oppstå. Å vite at man får raskt svar som løser dine problemer er alltid en trygghetsfaktor. For uten god support finnes det også mange muligheter i billettsystemet som letter klubbens arbeid, men også supporternes. Innføringen av mobilbilletter har vært meget populært, og flere digitale løsninger er noe vi ser på videre i samarbeid med BUYTEC.

KristianOdds BK

Stabæk har snart to sesonger med gode erfaringer som Buytec-kunde. Billett- og sesongkortsystemet er logisk bygget opp, med blant annet mange muligheter for ulike rapporter som sammen med adgangskontrollsystemet gir verdifullt tallmateriale rundt alt som har med publikum å gjøre. Informasjon om kjøpsvaner og effekt av billettsalgsfremmende tiltak er for eksempel veldig nyttig når salgsstrategier skal legges. Rask support er helt avgjørende i forhold til hvordan man opplever en leverandør, og Buytec leverer veldig bra her også. Det er trygt å vite at hjelpen er nær når ting går på tverke en hektisk kampdag.

EllenStabæk

Det skal være enkelt for kunden å kjøpe sesongkort og kampbilletter, i tillegg skal kunden ha en god opplevelse på stadion kampdag. Buytec har vært vår partner på billettsystem i mange år og vi er veldig fornøyd med at vi gjennom dette kan gi kunden gode opplevelser

ConnieIK Start

Case Studies / Referanser - Kino, Konsert, Museum, Sport og Festival

Madatech Museum

Madatech - National Museum of Science, Technology and Space, Haifa (Israel)

Les Referanse (PDF)