• +47 32 72 70 00

  • office@buytec.no

Billetter & Plastkort

Billetter

BUYTEC AS har blanke billetter på lager, vi leverer også billetter med eget design for de som ønsker dette.

Plastkort

Våre systemer benytter plastkort for abonnementer, sesongkort, aksess kort og medlemskort, kortene kan også ha andre funksjoner. BUYTEC AS kan levere kortene du trenger for å dekke ditt behov.

Billettprintere

BUYTEC AS selger Stimare printere, de er enkle å bruke og krever lite vedlikehold. Vi startet med Stimare printere i 2013 og kan anbefale disse på grunn av god kvalitet, brukervennlighet og en god pris.

Stimare CLS

CLS er Stimare printeren med flest funksjoner, i tillegg til funksjonene som er på CMP får du display og papirkutter. Trykk på lenken under for å komme til CLS sin produktside, her finner du drivere, tekniske spesifikasjoner og manual.

CLS Produktside

Stimare CMP

CMP er Stimare printeren vi har solgt flest av, den er litt billigere enn CLS, og er et godt alternativ for de som ikke trenger display eller papirkutter, utenom disse to funksjonene er printerne helt like. CMP hadde ikke tidligere Ethernet port, men dette har den nå fått som standard. Trykk på lenken under for å komme til CLS sin produktside, her finner du drivere, tekniske spesifikasjoner og manual.

CMP Produktside

Billett Skannere

Saveo Scan M22D-BH

Saveo Scan M22D-BH koples til en USB-OTG kompatibel Android telefon og benytter telefonens display til å vise resultatet av skanningen. Skanneren er utstyrt med en kraftig Motorola motor som leser strekkoder og QR-koder fra billetter, print@home, mobilskjermer og kort.

Saveo Scan Produktside

Saveo Scan Embedded

Saveo Scan Embedded koples til en PC med USB-kabel og benytter PCens display til å vise resultatet av skanningen. Skanneren er utstyrt med en kraftig Motorola motor som leser strekkoder og QR-koder fra billetter, print@home, mobilskjermer og kort.

Saveo Scan Produktside

Fortress TR-141

Fortress TR-141 er en høykapasitets skanner som leser strekkoder, QR-koder, RFID og NFC fra billetter, print@home, mobilskjermer og kort.

Fortress Aksess Kontroll

Kortprintere